divendres, 20 de novembre del 2020

Comunicat de la direcció de l'escola de música


Es podem tornar a fer classes presencials a partir del 23 de novembre, però amb les condicions que marca la Generalitat. 

  • Les classes d'instrument es podran seguir fent amb tota  normalitat, ja que són individuals.
  • Les classes de llenguatge es podran seguir fent totes amb normalitat. Les classes que es fan amb 2 grups es separaran perquè hi hagi els mateixos alumnes que al seu grup bombolla de l'escola de primària, perquè no s'ajuntin i d'aquesta manera han dit des d'inspecció que poden ser més de 6 persones. 
  •  Els grups instrumentals (nivell elemental, conjunt de guitarres i combo) se seguiran fent igual, però utilitzant diferents aules per separar als alumnes i tots puguin fer la classe. Quant a la batucada serà com fins ara, 2 classes de 30 minuts per separar als alumnes (el professor es posarà en contacte amb els alumnes per dir quins grups són).
  • Els cants corals: La professora farà grups per alternar els alumnes cada setmana. Gravarà les classes i les enviarà a aquells alumnes que no hi puguin ser.
Des de l'equip directiu del centre, s'està fent el possible per poder fer el màxim de classes i afecti el menor nombre d'alumnes i seguir el curs amb la màxima normalitat dins de la llei. 

Teòricament aquest nou protocol  serà vigent fins al desembre i segurament al gener es prodrà tornar a la nova realitat.

Qualsevol cosa l'equip directiu de l'EMMA estarà a la vostra disposició.