diumenge, 6 de novembre del 2011

DIADA DE SANTA CECÍLIA 2011

S’acosta de nou la diada de Santa Cecília (dimarts dia 22 de Novembre) patrona de la música i dels músics. Els darrers cursos l'escola  a volgut celebrar aquesta festivitat amb alguna activitat. Enguany, a les 20h, del dimarts dia 22 de Novembre, celebrarem la diada de la patrona, amb un Concert, a la Sala de la Cooperativa. En l'acte es farà lectura del manifest, coordinat per l'ACEM (Associació Catalana d'Escoles de Música), en contra de les retallades en inversió de  les subvencions que el Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya atorgava als Ajuntaments.
 
Per a una bona organització i preparació del Concert i poder-ne fer un acte ben reeixit, s'han de modificar els horaris habituals de la tarda del dimarts. Pels alumnes que normalment tenen classe el dimarts a la tarda, els horaris per la tarda del dimarts 22 de Novembre queden modificats de la següent manera:
Fins les 19.00h: Classes normals (individuals o col·lectives en les aules habituals)
De les 19h. a 19.45h:
-        a la Sala de la Cooperativa: Prova acústica pels alumnes d'Orquestra d'Aprofundiment (Prof. Neus Carles) i d' Orquestra de Percussió i d'Orquestra de Guitarres d'Aprofundiment (Prof. Pau Vila),
-        pels alumnes d' Orquestra de Guitarres d' Ap. Avançat (assaig si s'escau a consultar amb el Prof. Miquel Hortigüela)
-        pels alumnes d' Orquestra d' Ap. Avançat (assaig si s'escau a consultar amb el Prof. Adolf Gassol)
19.45h: Fi d'assajos, s'obren les portes al públic.
20.00h.: CONCERT DE SANTA CECÍLIA 2011. A LA SALA DE LA COOPERATIVA. Us hi esperem a tots!! (Uniforme: calçat fosc, mitjons foscos, faldilles o pantalons foscos (blau marí fosc o negre), brusa o camisa o jersei blanc).
            Aquest concert és possible gràcies a: L’organització de l'Equip directiu i del Claustre de Professors de l’Aula Municipal de Música d’Artesa de Segre, i de la Regidoria d’Educació i Cultura, la col·laboració de la Cooperativa d’Artesa de Segre i de l’Ajuntament d’Artesa de Segre, i el patrocini de l’Ajuntament d’Artesa de Segre.