dissabte, 1 d’abril del 2017

Benvinguts de nou





 En el temps en que vivim les tecnologies aplicades a la comunicació són una cosa quotidiana, normalitzada, a l'abast de tothom i és un error no aprofitar-les. Aquest és el motiu principal que ha portat a l´Ampa de l'escola de musica a considerar que ha arribat el moment de reactivar les dues eines de què disposem per a aquesta finalitat.


 Així, el nostre blog (http://ampamusicaartesa.blogspot.com.es) i el nostre perfil de facebook (https://www.facebook.com/ampaescola.dartesasegre) tornaran a estar actualitzats i a la vostra disposició.



 Permeteu que el primer ús que els hi donem en aquesta nova etapa sigui per:


- Demanar disculpes als que van fer una sol·licitud d'amistat al nostre facebook (particulars i entitats) i no havien rebut resposta, esperant que encara conservin el mateix interès per estar en contacte amb nosaltres que tenien el dia que van enviar la petició.


- Agrair la fidelitat dels que han mantingut el contacte tot i el temps d'inactivitat.


- Esmentar que aquí es podrà trobar informació sobre les propostes culturals ofertes per l'Ampa, ja sigui com a organitzadora o com a col·laboradora, que en molts casos no estarà limitada a l'àmbit de pares d'alumnes i seran de caràcter obert i dirigides a tot aquell a qui pugui resultar una proposta interessant i ens vulgui acompanyar.


- Recordar als pares d'alumnes que són canals de difusió on trobaran la informació que correspon als temes en què l'Ampa és competent, continuant sent la direcció de l'EMMA la referència quant a informació sobre l'escola.



Gràcies a tots.